• június 2008
  H K S C P S V
  « máj   júl »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  


 • Kedves Látogatónk!

  Üdvözöljük a ceedclub.hu weboldalon, mely Magyarországon a legtöbb taggal rendelkező KIA cee'd klub. Ha Ön is érdeklődik a KIA cee'd iránt, esetleg tulajdonosa egynek, olvassa rendszeresen oldalunkat, melyen sok hasznos tapasztalatot, tesztet és ajánlatot talál az autóval kapcsolatban. Szíves figyelmébe ajánljuk tematizált fórumunkat, ahol egy rövid regisztrációt követően értékes információkkal gazdagodhat.

  Az itt közzétett bármely információ, nem a KIA Magyarország hivatalos álláspontja, csupán felhasználóink véleménye és tapasztalata, melyekért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget!

  Kellemes időtöltést kívánunk!

  Üdvözlettel: ceedclub.hu-team
 • hit counters
  látogatónk volt eddig • Fórum

 • Regisztráció
 • Bejelentkezés
 • KIA Magazin • Autós hírek

 • Időjárás

 • Társoldalak

 • WYW Globl Directory Hun-Web Linkek Weblink Linkgyjtemny

2008. június 16. napon írt cikkek

KIA cee’d 1.6 az “év tesztautója”

írta: Hírszerző - 2008. június 16.

2008. június 7-én rendezte meg az Auto2 Magazin és az Inforádió éves tesztnapját a Hungaroringen, ahol a magyarországi autó importőrök mutatták be legújabb modelljeiket. A rendezvény keretében különböző kategóriákban a tesztautóknak díjakat osztottak ki, melyen az előző évben tesztelt autók vettek részt. 2007 decemberében titkos szavazással választotta ki a szerkesztőség a 12 döntős modellt, melyből végül kiválasztották a győztest. Az Auto2 szerkesztősége az „Év Tesztautója” fődíjat a Kia cee’d 1.6 16V modellnek szavazta meg.

01.jpg

Chan Beom Jung úr, a Kia Motors Hungary elnöke elmondta: „Örömmel fogadtuk a hírt, hogy a cee’d ismét bizonyított és ezúttal elnyerte a fődíjat. Tavaly az európai szintű ’Év Autója’ választáson a cee’d bekerült az első hét döntős modell közé, ami először fordult elő dél-koreai cég autójával. Európában azóta több országban kapott már Év Autója díjat a cee’d. Az eladási darabszámaink is azt jelzik, hogy a vásárlók is bizalmat szavaznak az autónak. Magyarországon a modell bevezetése óta már 2.969 cee’d talált gazdára.”

UEFA EURO 2008

írta: Hírszerző - 2008. június 16.

A Kia útjára indította az UEFA EURO 2008 bajnoksághoz kapcsolódó exkluzív eseményeket.

Június 5.-én (csütörtökön) Bécsben ünnepélyes keretek között kihirdették a Kia exkluzív, hivatalos meccslabda átadója versenyének 31 nyertesét.

Összesen 500 000, 12-14 éves fiatal futballrajongó versenyzett a 31 hivatalos meccslabda átadásáért, melyből négyet a vendéglátó országokban (Ausztriában és Svájcban), kettőt-kettőt Franciaországban, Németországban és Hollandiában osztott ki, a többi 22 helyet pedig Európa más országaiban élő gyerekek kapták.
Magyarországon a pályázatot Pusztai Zsombor Péter, püspökladányi tanuló nyerte. Zsombor a 2008. június 8-i Horvátország-Ausztria mérkőzésen adhatta át a meccslabdát a bírónak.

01.jpg

A Kia a bajnokság előtti utolsó napon (június 6.-án, pénteken) az osztrák főváros egyik leghíresebb kulturális központjában, a bécsi Museumsquartier-ben tartotta a Drive to Glory nevű verseny záró eseményét.
A Drive to Glory verseny során a szurkolóknak saját nemzeti színeikből és a hivatalos EURO 2008 grafikákból álló, különleges mezt kellett tervezniük egy Kia cee’d gépkocsira. A mezeket úgy kellett megalkotni, hogy a speciálisan felöltöztetett cee’d-ek tükrözzék a csapatok versenyszellemét, és mindenhol felkeltsék a járókelők és szurkolók figyelmét.

01.jpg

A győztes cee’d gépkocsikból álló flottát a Museumsquartier területén külön erre a célra felállított színpad két oldalán állították ki. A nagyszerű látványt nyújtó gépkocsik számos látogatót vonzottak az ünnepség helyszínére. Az eseményen részt vettek az UEFA vezetői, az EURO 2008 SA tagjai és a bécsi önkormányzat képviselői is.

01.jpg

A 16 nyertes tervező az összetett díj részeként a partnerével vagy barátjával együtt részt vehetett a Kia által szervezett Drive to Glory nevű autós felvonuláson, amely a cee’d gépkocsik gyártási helyéről, vagyis a Kia zsolnai összeszerelő üzeméből indult és Bécsig tartott. Az ünnepélyes bécsi finálé után a résztvevők Genfbe repültek, ahol a Kia VIP vendégeként megtekintették a Portugália-Törökország mérkőzést.