• oktĂłber 2018
  H K S C P S V
  « jan    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  


 • Kedves Látogatónk!

  Üdvözöljük a ceedclub.hu weboldalon, mely Magyarországon a legtöbb taggal rendelkező KIA cee'd klub. Ha Ön is érdeklődik a KIA cee'd iránt, esetleg tulajdonosa egynek, olvassa rendszeresen oldalunkat, melyen sok hasznos tapasztalatot, tesztet és ajánlatot talál az autóval kapcsolatban. Szíves figyelmébe ajánljuk tematizált fórumunkat, ahol egy rövid regisztrációt követően értékes információkkal gazdagodhat.

  Az itt közzétett bármely információ, nem a KIA Magyarország hivatalos álláspontja, csupán felhasználóink véleménye és tapasztalata, melyekért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget!

  Kellemes időtöltést kívánunk!

  Üdvözlettel: ceedclub.hu-team
 • hit counters
  látogatónk volt eddig • Fórum

 • Regisztráció
 • Bejelentkezés
 • KIA Magazin • Autós hírek

 • Időjárás

 • Társoldalak

 • WYW Globál Directory Hun-Web Linkek Weblink Linkgyűjtemény

Eredeti levél (nevet kitörölve)
Tisztelt cĂ­m!

A múlthét folyamán -az egyik hipermarketben- vásároltam a fent említett termékükből ( http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=144 ), ám a használat során hatalmasat csalódtam benne.
TĂ©ny, hogy a flakonra rá volt Ă­rva “az egyĂ©b felĂĽletre kerĂĽlt ápolĂłszert nedves ruhával töröljĂĽk le!”, de a több tĂ­zezer forintot Ă©rĹ‘ alumĂ­nium kerĂ©ktárcsámrĂłl sem nedves, sem pedig tisztĂ­tĂłszeres (Clin) ruhával nem lehetett eltávolĂ­tani a kĂ©kezöld foltokat. (pedig egybĹ‘l, már pár másodperc elteltĂ©vel prĂłbáltam)
Végül, egy másik cég felnitisztító habjával sikerül a tárcsákról, és bőrömről a rákerült anyagot eltüntetni.

Kérdésem, hogy ilyen reklamációval, illetve kártalanítási igényemmel hova, kihez fordulhatok, mert számomra ez a termék használhatatlan.

Üdvözlettel
XY

Válasz levél
Tisztelt X Y!

Ön, levelében a Prevent gumiápoló aeroszol termékünket kifogásolta. Mi a palackon található vásárlói tájékoztatóban felhívjuk a figyelmet arra, hogy: „A nem kívánt helyre szórt folyadékot nedves ruhával töröljük le, mert száradás után fekete foltot hagy!”. Termékünk egy aeroszol, amelynek felnin lévő gumin való használata során nehezen kerülhető el a felni szennyeződése. Ez a termékünk gyorsan szárad, különösen nyáron, ezért alkalmazásánál ajánlott, hogy egy nedves ruha kéznél legyen az ilyen balesetek megelőzésére.

Így azt, hogy Önnek kára keletkezett sajnáljuk, de nem érezzük felelősnek emiatt magunkat.

A fentiek alapján reklamációját elutasítjuk.

Tájékoztatjuk, ha az elutasítást fentiek ellenére nem fogadja el, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez vagy bírósághoz fordulhat.

Boda GĂ©za
MEO vezető
Medikémia Zrt.

Válasz a Medikémia Zrt-nek
Tisztelt Boda GĂ©za!

Válaszát megkaptam, bár úgy tűnik soraimat nem sikerült tökéletesen értelmeznie. Ugyanis a terméket egyből, pár másodperccel a felületre kerülése után próbáltam eltávolítani.
Én elhiszem, hogy a nyári melegben gyorsabban szárad, de egy hűvös, szélcsendes garázsban nem volna szabad 3 másodpercen belül megkötnie.

Levelezésünket több autós- és kereskedelmi fórumon is nyilvánosságra hoztam.
Levele végén említett tanácsát megfogadva, megteszem a megfelelő jogi lépéseket.

Üdvözlettel:
X Y

Magyarra fordĂ­tva: Megvetted? ĂŤgy jártál… Ja, Ă©s persze vĂ©djĂĽk a magyar ipart… Hajrá medikĂ©mia!


Megosztom a hírt iWiW-en Megosztom iWiW-en

Véleményed van a témával kapcsolatban?