• oktĂłber 2018
  H K S C P S V
  « jan    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  


 • Kedves Látogatónk!

  Üdvözöljük a ceedclub.hu weboldalon, mely Magyarországon a legtöbb taggal rendelkező KIA cee'd klub. Ha Ön is érdeklődik a KIA cee'd iránt, esetleg tulajdonosa egynek, olvassa rendszeresen oldalunkat, melyen sok hasznos tapasztalatot, tesztet és ajánlatot talál az autóval kapcsolatban. Szíves figyelmébe ajánljuk tematizált fórumunkat, ahol egy rövid regisztrációt követően értékes információkkal gazdagodhat.

  Az itt közzétett bármely információ, nem a KIA Magyarország hivatalos álláspontja, csupán felhasználóink véleménye és tapasztalata, melyekért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget!

  Kellemes időtöltést kívánunk!

  Üdvözlettel: ceedclub.hu-team
 • hit counters
  látogatónk volt eddig • Fórum

 • Regisztráció
 • Bejelentkezés
 • KIA Magazin • Autós hírek

 • Időjárás

 • Társoldalak

 • WYW Globál Directory Hun-Web Linkek Weblink Linkgyűjtemény

A Kia útjára indította az UEFA EURO 2008 bajnoksághoz kapcsolódó exkluzív eseményeket.

Június 5.-én (csütörtökön) Bécsben ünnepélyes keretek között kihirdették a Kia exkluzív, hivatalos meccslabda átadója versenyének 31 nyertesét.

Összesen 500 000, 12-14 éves fiatal futballrajongó versenyzett a 31 hivatalos meccslabda átadásáért, melyből négyet a vendéglátó országokban (Ausztriában és Svájcban), kettőt-kettőt Franciaországban, Németországban és Hollandiában osztott ki, a többi 22 helyet pedig Európa más országaiban élő gyerekek kapták.
Magyarországon a pályázatot Pusztai Zsombor Péter, püspökladányi tanuló nyerte. Zsombor a 2008. június 8-i Horvátország-Ausztria mérkőzésen adhatta át a meccslabdát a bírónak.

01.jpg

A Kia a bajnokság előtti utolsó napon (június 6.-án, pénteken) az osztrák főváros egyik leghíresebb kulturális központjában, a bécsi Museumsquartier-ben tartotta a Drive to Glory nevű verseny záró eseményét.
A Drive to Glory verseny során a szurkolĂłknak saját nemzeti szĂ­neikbĹ‘l Ă©s a hivatalos EURO 2008 grafikákbĂłl állĂł, kĂĽlönleges mezt kellett tervezniĂĽk egy Kia cee’d gĂ©pkocsira. A mezeket Ăşgy kellett megalkotni, hogy a speciálisan felöltöztetett cee’d-ek tĂĽkrözzĂ©k a csapatok versenyszellemĂ©t, Ă©s mindenhol felkeltsĂ©k a járĂłkelĹ‘k Ă©s szurkolĂłk figyelmĂ©t.

01.jpg

A gyĹ‘ztes cee’d gĂ©pkocsikbĂłl állĂł flottát a Museumsquartier terĂĽletĂ©n kĂĽlön erre a cĂ©lra felállĂ­tott szĂ­npad kĂ©t oldalán állĂ­tották ki. A nagyszerű látványt nyĂşjtĂł gĂ©pkocsik számos látogatĂłt vonzottak az ĂĽnnepsĂ©g helyszĂ­nĂ©re. Az esemĂ©nyen rĂ©szt vettek az UEFA vezetĹ‘i, az EURO 2008 SA tagjai Ă©s a bĂ©csi önkormányzat kĂ©pviselĹ‘i is.

01.jpg

A 16 nyertes tervezĹ‘ az összetett dĂ­j rĂ©szekĂ©nt a partnerĂ©vel vagy barátjával egyĂĽtt rĂ©szt vehetett a Kia által szervezett Drive to Glory nevű autĂłs felvonuláson, amely a cee’d gĂ©pkocsik gyártási helyĂ©rĹ‘l, vagyis a Kia zsolnai összeszerelĹ‘ ĂĽzemĂ©bĹ‘l indult Ă©s BĂ©csig tartott. Az ĂĽnnepĂ©lyes bĂ©csi finálĂ© után a rĂ©sztvevĹ‘k Genfbe repĂĽltek, ahol a Kia VIP vendĂ©gekĂ©nt megtekintettĂ©k a Portugália-Törökország mĂ©rkĹ‘zĂ©st.


Megosztom a hírt iWiW-en Megosztom iWiW-en

Véleményed van a témával kapcsolatban?