• november 2018
  H K S C P S V
  « jan    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  


 • Kedves Látogatónk!

  Üdvözöljük a ceedclub.hu weboldalon, mely Magyarországon a legtöbb taggal rendelkező KIA cee'd klub. Ha Ön is érdeklődik a KIA cee'd iránt, esetleg tulajdonosa egynek, olvassa rendszeresen oldalunkat, melyen sok hasznos tapasztalatot, tesztet és ajánlatot talál az autóval kapcsolatban. Szíves figyelmébe ajánljuk tematizált fórumunkat, ahol egy rövid regisztrációt követően értékes információkkal gazdagodhat.

  Az itt közzétett bármely információ, nem a KIA Magyarország hivatalos álláspontja, csupán felhasználóink véleménye és tapasztalata, melyekért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget!

  Kellemes időtöltést kívánunk!

  Üdvözlettel: ceedclub.hu-team
 • hit counters
  látogatónk volt eddig • Fórum

 • Regisztráció
 • Bejelentkezés
 • KIA Magazin • Autós hírek

 • Időjárás

 • Társoldalak

 • WYW Globl Directory Hun-Web Linkek Weblink LinkgyjtemnyVéget ért a beküldési határidő, így megkezdődhet az értékes KIA nyereményekét való küzdelem. Köszönjük a pályázóknak, és sok(K) sikert kívánunk.
Bernie

Bernie

Teljes méretű kép letöltése


Deras

Deras

Teljes méretű kép letöltése


fules

Fules

Videója


GregHozta

GregHozta

Teljes méretű kép letöltése


Hae7es

Hae7es

Teljes méretű kép letöltése


Hejo

Hejo

Teljes méretű kép letöltése


Piti81

Piti81

Teljes méretű kép letöltése


Vbandit

Vbandit

Teljes méretű kép letöltése


Bago

Bago

Teljes méretű kép letöltése

Szavazni 2009. március 01-ig lehet. Mindenki egyszer, és csak egy képre szavazhat.

A szavazás a fórumba költözött!

A fórum-regisztráció, a játék végéig ideiglenesen szünetel. Emiatt, a szavazás végéig, az egész fórum olvashatóvá válik a vendégek részére.


Eddig 25 kommentár érkezett “FotóSOKK2008 – Szavazás”

..óriási lobbizást érzek a levegőben…
vagy
zavart érzek az erőben :D

Ha gondolod, nagyon szívesen megmutatom a szavazás log fájlját. Nincs többszöri szavazás, maximum a kiszolgálók azonosak. De úgy meg nem korlátozhatom le, hogy egy t-online, egy invitel, egy digikabel, egy upc…stb. felhasználó szavazhat.

Nagyon sajnálom, ha úgy gondolod, a jelenlegi állás csalás eredménye. Ha az megnyugtat titeket, törlöm a nevezésemet. :-|

csatlakozom! a játék elsősorban az én ötletem volt! azért gondoltam rá, mert ezzel feldobhatjuk a közösséget! a KIA Magyarország is támogatott minket, ami külön öröm! A képet pusztán hobbiból csináltam, amúgy is van egy rakat képem! Ha véletlenül benne lennék az első 3-ban felajánlom (amúgy is felajánlottam volna) a nyereményem valaki másnak, aki nem admin!

Hello kedves cakes!

Aruld mar el legyszives,melyik is a te keped? Hadd dobjak ra egy szavazatot…Ja,hogy te nem is vetted a faradtsagot,hogy benevezz?!Csak szimplan savanyu a szolo. :-?

Kedves adminok!
Szerintem ugyanolyan jogotok van jatszani,mint barki masnak.Egy ilyen seggfej beszologato miatt,se kilepni nem kell a jatekbol,sem atadni az esetleges nyeremenyt. ;-)

Azért vitát ne robbantsunk ki. Lényeg… IP-címeket nem írok csak domain-eket… (akik rám szavaztak…természetesen van domaincím, amiről több is érkezett…de nem azonos IP)
szivarvanynet.hu
digikabel.hu
pool.t-online.hu
fixip.t-online.hu
vodafone.hu
b.mtv.hu
de.ibm.com
invitel.hu
fibernet.bacs-net.hu
rdsnet.ro
catv.broadband.hu
uk.ibm.com
kiamotors.hu
interkontakt.hu
euromacc.hu
enternet.hu
és 3 IP-cím domain nélkül

Hello Somebody

örülök a hozzáállásodnak! sajnos kedves Cakes azzal sincs tisztában (mivel ez a háttérben ment szervezés), hogy a játék kitalálásakor még nyeremény sem volt a KIA Mo. részéről, mi “adminok” ajánlottunk volna fel ezt azt, hogy még nagyobb legyen a motiváció, azonban mire a játék napvilágot látott már tudtuk ezekkel a nyereményekkel reklámozni!

Nem kell magyarazkodni!
Ez egy undorito magyar “szokas”:dogoljon meg a szomszed tehene is…bezzeg,ha cakes allna az elen ,lapitana,mint szar a gazban(mar elnezest,de az ilyeneken eldurran az agyam )

jajjmá…
greg, nem kell semmilyen lépést sem tenni abból kifolyólag h én most mit gondoltam vagy nemgondoltam, vagy h mennyire lehetett félreértelmezni a szavaimat (mert erről van szó):) minden úgy jó ahogy van, hiszen nekem koránt sem lehet olyan rálátásom h milyen munka és szervezés lehet annak érdekében h mások (tőlem függetlenül) igenis jól érezzék azt a fílinget ami a játékban van.
ha úgy gondoltam volna h beszállok a játékba, akkor én is veszem a “fáradtságot” és beküldök egy-két-akármennyi képet és nem a pálya széléről kiabálok be ujjal mutogatva h “hééé, emez meg szélárnyékban előz!”
ezért játék a játék :) nem szabad komolyan venni… :)

és kedves somebody … ezzel a fikázással nem rólam állítottál ki szegénységi bizonyítványt…

őszintén sajnálom h vannak emberek akik ebből “balhét” generálnak.

Mindenféle trükközés nélkül lehet itt többször is szavazni. Ez csak egy tapasztalt észrevétel a részemről,semmi több.
Egyébként ne piszkáljuk egymást. Én leszoktam az iróniáról és a humorizálásról a fórumon, mert mindet meg kellett magyaráznom.
Szerintem az első hozzászólás is ilyen.

Lehet… de, ha akarjátok, akkor annyira le tudom szabályozni, hogy ne lehessen.
Reméltem, nem lesz szükség olyan szigorításokra, hogy csak regisztrált felhasználók szavazhassanak… de úgy látom, mégis korlátozni kell… :(

Mindenkinél töröltem a többszöri szavazatokat (beleértve magamat is, ahol a munkatársak szavaztak… azonos, céges IP-ről)

Sajnos néhány felhasználónál nagyon megszaporodtak a többszöri szavazatok, így innentől kezdve figyelni fogom a szavazás alakulását, és az ismételt, illetve gyanús szavazatokat törölni fogom.

Sajnálom, hogy ezt kell tennem… de, ha nem változik a helyzet, akkor lefújom az egész játékot.

Így van! Köszi Greg! Nálam egyik munkatársam lobbizott egy körmaillel. Aztán tessék látni mi történik.
Támogatom! Üdv.

peace gyerek! első játék, majd kiforrja magát a technológia! :) a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket!

peace gyerekEK…elgépeltem!

Olyan kevés kép van, és ez a zűr a szavazatok körül,… szerintem az lenne elegáns, ha nem lenne újraindítva, hanem minden pályázó, akik vették a fáradtságot és küldtek képet/videot/, osztozzanak a díjakon, magyarul mindenki kapjon valamit helyezések nélkül.
Ez lehetetlen volna?

@ceeee: itt nem a nyereményen van a hangsúly! engem plö egyáltalán nem ez hozta meg a játékkedvet, sőt szerintem a többiekét sem! ettől függetlenül is ment volna a szavazatpumpálás, mert a kisördög bennünk szeret kattingálni :)

na ez van mikor belejavítok és utánna nem olvasom el…:)

Éppen azért javasoltam, mert nem a nyereményen van a hangsúly. Nem azon, hogy első második meg harmadik helyezett legyen”kikiáltva”

Én egyszer szavaztam, (egyszer!) de mégegyszer kezdeni már nem az igazi..
mert ez már igy nem elegáns

ez az egész nem más, mint vihar egy biliben!

igaz, és nem is kéne ezt a malőrt itt a nyitólapon ennyire “reflektorfénybe” tenni

még a végén a suzukisok a szájukra vesznek minket!

:D D

majd nyomunk egy shift-del-t! oszt csüszi!

Azt biztos nem tudom megbeszélni, hogy mindenki kapjon ajándékcsomagot, maximum azt tudom kérni, hogy a pályázó emberek kérhessenek egy-egy tesztautót. Ebbe talán még bele fognak egyezni, bár szerintem kisebb nyeremény, mint az eredetileg meghirdetett.

Gyerekek, meg se fordult a fejemben hogy problemak lesznek a szavazasok korul….
en is egyszer szavaztam, majdnem be is neveztem, csak nem lettem kesz idoben…
fajo kimondani, de most mar orulok is neki….

Sajnálattal olvasom, hogy egy jó ötletet így lehet rosszízűvé tenni. Itt nem a helyezés a fontos hanem a jó játék. Aki rossz gondolatokat indít el, biztosan magából indul ki. Csak üdvözölni tudom az ötletadókat és elismerem a munkájukat. Ne veszítsék el a hitüket…


Megosztom a hírt iWiW-en Megosztom iWiW-en

Véleményed van a témával kapcsolatban?