Matrica

Matricánk eddig is több kedvezményt adott klubtagjaink számára és a sikerre való tekintettel 2018-ban a megújul a matrica is és további kedvezményeket tervezünk mögé tenni.

Hogyan lehet matricám?

Az autód mindenképp KIA Ceed kell, hogy legyen.

Vedd fel a kapcsolatot velünk az “Elérhetőség” menüpontban és írd meg,hogy szeretnél matricát illetve az autód adatait (Rendszám, típus, évjárat alvázszám) és utána válaszlevélben megkapod a következő lépéseket.

Mennyibe kerül a matrica?

A régi matrica nem kapható 2018-ban ,az új gyártása pedig hamarosan megkezdődik. A 2018-as matrica ára még nem alakult ki.

Hogyan működnek a kedvezmények?

A régebbi partnereknél elég lesz megmutatni a matricát az autón.

Mindenkinek,akinek matricája lesz kap egy ceedclub.hu-ra végződő e-mail címet, amivel be kell regisztrálni a partnereinkhez és ők ebből fogják tudni,hogy jogosult van a kedvezményre.

Hol vehetem igénybe a kedvezményeket?

A kedvezményeket a partnereinknél vehető igénybe.

Partnereink:

Új autó értékesítés

KIA szervíz:

Alkatrészek kiegészítők:

Régi matricám van,  hogyan leszek jogosult a kedvezményekre?

A régi matricákat újra cseréljük a régi tagoknak kedvezményes áron. A régi matrica a 2018-ban megjelenő új matricával egy időben kivezetésre kerül.

Mi lesz a befizetett pénzzel?

A matrica árából befolyt összeget a találkozók költségeire szeretnénk fordítani. Ilyen költségek például a találkozóhoz szükséges kellékek, teszt autók tankolása, biztosítása, bográcsozáshoz hozzávalók,  tombola ajándékok készíttetése, gyártása. Illetve 2018-tól minden találkozóra szeretnénk egy partnernek vagy egy általatok választott vendégnek a szállását és étkezését fizetni.  Így összeg mindig is a klubtagokra lesz felhasználva.

Megsérült a matricám és másikat szeretnék. Mi a teendő?

A régi matricát távolítsd el tedd fel az újat, amit díjmentesen postázunk.

Eladnám az autóm és az új vevő csatlakozhat a klubhoz a meglévő matricával?

Igen ,természetesen. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségek menüponton keresztül és küldje el az autó adatait is (rendszám, típus, évjárat alvázszám) , illetve Te is szólj nekünk az eladásról, hogy tényleg csak azok kapják meg a kedvezményeket, akik valóban jogosultak rá!

Eladnám az autóm, van valamilyen teendőm?

Igen, a matricát távolítsd el róla mindenképp a félreértések elkerülése végett és jelezd nekünk az autó eladását.

Eladtam az autómat és az új autóra szeretnék matricát. Mi a teendő ilyen esetben?

Ha eladod az autód, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el a régi és az új autó adatait is (rendszám, típus, évjárat alvázszám) és régi autód kivezetjük a kedvezményezett autók közül és az újat felvisszük helyette.