12. CeeDay – 2020

CeeDay találkozó – 2020

Időpont

Idén augusztus 15-én, szombaton rendezzük meg Magyarország egyetlen rendszeres KIA találkozóját, ahová a régi, új és leendő tulajdonosokat, illetve a márka iránt érdeklődőket is nagy szeretettel várjuk!
Érkezés már pénteken lehetséges, a programok szombaton lesznek és vasárnap indulunk haza.

Helyszín

A helyszín a komáromi WF szabadidőpark, ahol a saját strandnak, játszótérnek és halastónak köszönhetően, kicsik és nagyok is megtalálják a nekik tetsző programot!

Gyere el te is, ismerd meg a KIA legújabb modeljeit, gazdagodj új barátokkal és vidd haza az értékes nyeremények egyikét!

Mielőbb célszerű intézni a szállást! Az összes összkomfortos faházat lefoglaltuk, ezért mikor a szállást foglaljátok, akkor mondjátok, hogy a KIA találkozóra szeretnétek foglalni és akkor lesz faházatok a szabad kapacitás erejéig! Mindenki a WF Parkkal köt követlen szerződést és minden kérdésben hozzájuk lehet fordulni a szállással kapcsolatban.

A faházakat: 2020.03.31 (keddig tartjuk foglalásban)

Teszt autók – HAMAROSAN!

Programok – FELTÖLTÉS ALATT!

KIA kvíz

Lássuk KIA kvíz mester! Csapatokban lehet jelentkezni a kvízre!
A kérdések részben KIA-val lesznek kapcsolatosak illetve általános műveltség. A válaszokat kiválasztani, tippelni kell, majd egy erre előkészített papírra kell írni. A legjobb csapat ajándékcsomagot nyer!

Itt is csapatokat kell alkotni:
Csapatok száma: maximum 6
Létszám: maximum 6-8 fő/csapat

A jelentkezéshez az alábbi adatokat küldjétek el nekünk a talalkozo@ceedclub.hu címre.

A levél tárgya: KIA kvíz

A levél az alábbi információkat tartalmazza:
1. Csapat neve:
2. Csapat létszáma: