Monday, June 17, 2024

12. CeeDay – 2020

CeeDay találkozó – 2020

Időpont

Idén augusztus 15-én, szombaton rendezzük meg Magyarország egyetlen rendszeres KIA találkozóját, ahová a régi, új és leendő tulajdonosokat, illetve a márka iránt érdeklődőket is nagy szeretettel várjuk!
Érkezés már pénteken lehetséges, a programok szombaton lesznek és vasárnap indulunk haza.

Helyszín

A helyszín a komáromi WF szabadidőpark, ahol a saját strandnak, játszótérnek és halastónak köszönhetően, kicsik és nagyok is megtalálják a nekik tetsző programot!

Gyere el te is, ismerd meg a KIA legújabb modeljeit, gazdagodj új barátokkal és vidd haza az értékes nyeremények egyikét!

Mielőbb célszerű intézni a szállást! Az összes összkomfortos faházat lefoglaltuk, ezért mikor a szállást foglaljátok, akkor mondjátok, hogy a KIA találkozóra szeretnétek foglalni és akkor lesz faházatok a szabad kapacitás erejéig! Mindenki a WF Parkkal köt közvetlen szerződést és minden kérdésben hozzájuk lehet fordulni a szállással kapcsolatban.

A faházakat: 2020.03.31 (keddig tartjuk foglalásban)

Teszt autók

Idén is lesznek kipróbálható tesztautók!


Ceed SW Mild-Hybrid 48V 1,6 Dízel.
Xceed Plugin Hybrid Automata és Xceed Hybrid 48V 1,6 Diesel Automata
KIA Niro PHEV
Ceed 1.0 T-GDI

Programok

A találkozó idei programja a közlekedésbiztonság köré épül. Az idei találkozó programja is ennek ismeretében lett kialakítva. Sok programban előfordulhatnak kérdések utalások a KRESZ szabályokra, mentősávra, közlekedésbiztonságra.

Idén a kisebbeknek is készülünk családi programokkal, ezért reméljük ők is élvezni fogják a nekik tervezett programokat.

Egész nap elérhető programok

 • Tesztvezetés 10:00- 16:15 között
 • Keressük a találkozó legjobb fotóját! Fényképezd le magad az autóddal a találkozón és posztold ki az eseménynél ( Kattins ide a posztoláshoz )
 • Főzőverseny (részletek lentebb)

Programok

09:30 – 09:55 Esemény megnyitója, kiállított teszt autók megtekintése
10:00 – 11:30 Előadás a balesetről. Csak 15 éven felüliek vehetnek részt!
10:00 – 11:30 Családi és gyerek programok. (ping-pong, páros ugrókötél)
12:00 – 13:00 Ebédszünet
13:00 – 13:50 Kerekasztal beszélgetés.
14:00 – 15:30 Kvíz
16:00 – 17:30 Tombola
19:00 – 22:00 Retro disco

Közlekedésbiztonsági előadás

Előadás a balesetekről általánosságban, illetve mi történik utána ha már megvan a baj. Mindez megtörtént esetek alapján képekkel illusztrációkkal.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy Pintér József rendőrségi helyszínelő nagy sikerű országos előadásának leszünk egy újabb állomása, ahol egy kis betekintést kapunk arról, hogy mi vezet a balesetekhez legtöbbször, illetve mi történik miután már megtörtént a baj. Mivel az esemény megrázó képeket tartalmaz, ezért 15 éven aluli gyerek egyáltalán nem vehet részt az előadáson és nem tartózkodhat a helyszín közelében az előadás alatt! Erre kiemelten oda fogunk figyelni és mindenkit meg fogunk kérni, hogy menjen távolabb. Felnőtteknek saját döntése alapján van lehetősége megnézni az előadást.

KIA kvíz

Lássuk KIA kvíz mester! A tavalyi nagy siker után idén is lesz kvíz! Alkossatok csapatokat (max 8-10 fő /csapat) és jelentkezzetek! A jelentkezéseket a találkozó napján legkésőbb délig tudjátok majd leadni.
A kérdések a tavalyihoz hasonlóan részben KIA-val lesznek kapcsolatosak, illetve általános műveltséggel kapcsolatos kérdésekre lehet számítani. A kérdéseket ki fogjuk vetíteni projektorral és a válaszokat minden csapat egy erre előkészített válaszpapíron rögzíti majd. A válaszokat tippelni kell az esetek többségében.
A legjobb csapat idén is ajándékcsomagot nyer!

Csapatok száma: maximum 10
Létszám: maximum 10 fő/csapat

KIA szakács (főzőverseny)

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lesz főzőverseny!
A szabályok egyszerűek. Egyszerű sokak által kedvelt ételeket készíteni bográcsban. Az ételnek el kell készülnie legkésőbb az ebédszünetig (12:00-ra). A nevezéseket e-mail-ben várjuk az alábbi adatok megadásával:

A nevezéseket fenti információkkal együtt küldjétek e-mail-ben.
Címzett: talalkozo@ceedclub.hu
Tárgy: Ceeday 2020 – Főzőverseny
Levél tartalma:

 • Csapat neve:
 • Kapcsolattartó neve, telefonszáma,e-mail címe
 • Létszám: (max 4 fő)
 • Étel neve:

Kerekasztal beszélgetés

 • Közlekedés az utakon napjainkban.
 • Gyakran előforduló hibák, típusbetegségek.
 • ADAC szerint rossz a KIA-k hibastatisztikája, de tényleg valósak ezek a dolgok?
 • Autóápolás (Milyen szerekkel ápoljuk autóinkat?)