Wednesday, May 29, 2024

Rólunk

Rólunk 

A ceedclub.hu oldal, az Index fórumán belül található KIA CEE’D topic “lakóinak” jóvoltából jött létre, és alakul folyamatosan. A klubtagság díjtalan, tehát nincs kötelezettség!

 

2008. februárjában indítottuk saját -tematizált fórummal rendelkező- weblapunkat ceedservice.extra.hu címen, melyet még az év tavaszán ceedclub.hu-ra kereszteltünk át. Pár hónappal elindulásunk után, már 2008. novemberében saját szerverre kellett költöznünk, hogy az időközben közel 600 főre duzzadt klub gördülékenyen, és tökéletesen működhessen.

 

Mindig is törekedtünk kiváló kapcsolatot ápolni a KIA magyarországi vezérképviseletével és márkaszervizeivel, ügyelve arra, hogy kereskedőfüggetlenségünket megtartsuk, és az oldalon fellelhető információk valósak, pontosak és naprakészek legyenek.

 

Az oldal fő célja, hogy minél átfogóbb, objektív képet adjon a KIÁ-ról, mint márkáról, illetve hogy a jelenlegi és jövőbeni KIA tulajdonosok segítségére legyen. Facebook oldalunkat 2010. szeptemberében indítottuk el, ahol a legfrissebb híreken túl, időről-időre játékokkal és nyereményekkel kedveskedünk felhasználóinknak.

 

Minden évben töretlenül nyáron kerül megrendezésre a cee’Day-re keresztelt éves találkozónk. A családias hangulatú eseményre nem csak cee’d, vagy KIA tulajdonosokat várunk. Ezen rendezvények sosem tartoztak a szokásos autós találkozók körébe, inkább nevezhetőek családi napoknak. Minden évben olyan helyszínt választunk, ahol a család minden tagja jól érezheti magát (thermál fürdő, vizipark, stb.).

 

Ezen találkozók lebonyolításához minden évben hatalmas segítségünkre van a KIA Motors Magyarország, aki nem csak kipróbálható tesztautókkal, de értékes ajándékokkal is támogat minket. Klubunk próbál kereskedőfüggetlen maradni, de a találkozók alkalmával minden szerviznek/szalonnak megadjuk a lehetőséget a klubtagokkal való személyes találkozóra. Van szerviz, aki ezzel a lehetőséggel minden évben él, és ezáltal mára elég népszerűvé vált felhasználóink körében. Mi ennek ellenére nem favorizálunk sem kereskedéseket, sem pedig szervizeket, illetve a felhasználóink által közzétett tapasztalatokat sem kozmetikázzuk.

Velelmezhetően ez lehet az oka a ceedclub.hu sikerének, illetve az, hogy mindenkinek segítünk választ adni a feltett kérdésre. Ha az a kérdés nagyon bonyolult, esetleg problémás esetről van szó, akkor pedig kozben járunk az importőrnél utánajárni, megoldást találni.

 

Régebbi találkozók képei:

http://ceedclub.hu/?page_id=518

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.546280732051813.128990.156656881014202&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.657645020915383.1073741849.156656881014202&type=3

2014-es találkozó képei

KIA cee'Day 2014

 

Elérhetőségeink:

Kezdőlap

http://www.facebook.com/ceedclub.hu